Tänään aloitimme päivän Jaanan luennolla ravitsemuksesta.
Aihe oli mielenkiintoinen ja opin esimerkiksi laskemaan oman tarvittavan
kalorimääräni päivässä.
Keittiöllä oma tiimini oli tänään Chef-vuorossa, mikä
alkuun toi ongelmia siivoushuoneessa, sillä emme olleet varmoja miten
siivousvaunut tulee täyttää. Yhteispohdinnan jälkeen saimme kuitenkin oikeat ja
tarvittavat tavarat paikoilleen. Tiimille myös kuuluu tavaran vastaanotto ja
purku, mitä en tänään päässyt tekemään, joten toivon oppivani myös sen
seuraavilla kerroilla. Kaikki tiimit tekivät eri salaatin. Jälkiruoaksi saatiin
suklaakakkua jäätelön kanssa.
Päivän aiheena oli salaatti buffetin tekeminen itsellemme ja
esim. tomaattien ja paprikoiden pilkkominen Campus Ravitalle, jonka lomassa
Sami näytti erilaisia veitsenkäsittelyharjoituksia. Itselläni veitsi pysyy jo
kädessä, vaikka pilkkominen onkin vähän hidasta vielä.
No comments:
Post a Comment