Monday, October 29, 2018

29.10.2018


Tänään aloitimme päivän Jaanan luennolla ravitsemuksesta. Aihe oli mielenkiintoinen ja opin esimerkiksi laskemaan oman tarvittavan kalorimääräni päivässä.

 Keittiöllä oma tiimini oli tänään Chef-vuorossa, mikä alkuun toi ongelmia siivoushuoneessa, sillä emme olleet varmoja miten siivousvaunut tulee täyttää. Yhteispohdinnan jälkeen saimme kuitenkin oikeat ja tarvittavat tavarat paikoilleen. Tiimille myös kuuluu tavaran vastaanotto ja purku, mitä en tänään päässyt tekemään, joten toivon oppivani myös sen seuraavilla kerroilla. Kaikki tiimit tekivät eri salaatin. Jälkiruoaksi saatiin suklaakakkua jäätelön kanssa.

Päivän aiheena oli salaatti buffetin tekeminen itsellemme ja esim. tomaattien ja paprikoiden pilkkominen Campus Ravitalle, jonka lomassa Sami näytti erilaisia veitsenkäsittelyharjoituksia. Itselläni veitsi pysyy jo kädessä, vaikka pilkkominen onkin vähän hidasta vielä. 





No comments:

Post a Comment